Sanitair

Hol is ook een echte sanitairspecialist. We hebben niet alleen alle actuele kennis in huis om de door u gekozen producten te installeren, maar kunnen u ook helpen bij uw keuze en de inrichting van uw badkamer.

 

Op de eerste verdieping van ons pand hebben wij een showroom waar wij u een ruim assortiment sanitair en designradiatoren kunt bekijken. Hier vindt u onder andere kranen en badkamermeubelen van speciale merken die alleen door geselecteerde dealers verkochten mogen worden.

 

Wij nemen alle tijd voor het advies en ontwerp van de badkamer die bij u past! Samen met u inventariseren wij uw wensen wat betreft toe te passen componenten en budget. Daarna komen we bij u thuis om de actuele situatie te bekijken. Met het oog van de vakman wordt een opname van de ruimte gedaan zodat we zeker weten wat realiseerbaar is. Daarna wordt de ruimte volledig door ons uitgetekend en een aantal ontwerpen gemaakt. N.a.v. deze ontwerpen gaan we weer om tafel om tot een definitief ontwerp te komen en een invulling van de toe te passen materialen.

 

Afhankelijk van uw wensen zijn, maken wij de offerte compleet met aannemerswerkzaamheden, werkzaamheden van de elektricien en eventueel schilderswerk. We werken altijd met één vaste contactpersoon die aanspreekpunt is voor u en die alle partijen aanstuurt. Hij zorgt er ook voor dat de opvolging van de werkzaamheden vlot en volgens afspraak verloopt.