Het juiste onderhoud van verwarmings-, koel-, luchtbehandelings- en regeltechnische installaties in bedrijfspanden en woonhuizen is niet alleen essentieel voor optimale prestaties, maar ook voor de veiligheid en efficiëntie. Wij zorgen ervoor dat uw systemen voldoen aan de strikte eisen van SCIOS, CO-VRIJ (gasketelwet) en STEK.

Onze expertise

Verwarmingsinstallaties (SCIOS-norm & CO-VRIJ wetgeving): Professionele inspecties, onderhoud en certificering van uw verwarmingsinstallaties volgens de SCIOS-standaarden, waarbij de betrouwbaarheid en veiligheid van uw systemen wordt gewaarborgd.

Koelinstallaties (STEK-norm): Ons STEK-gecertificeerd team zorgt voor grondige inspecties en onderhoud aan uw koelinstallaties, waarbij duurzaamheid en energie-efficiëntie centraal staan.

Luchtbehandeling: Garandeer een gezond binnenklimaat met onze onderhoudsdiensten voor luchtbehandelingssystemen.

Regeltechniek: Optimaliseer comfort en energieverbruik met ons specialistisch onderhoud voor regeltechnische installaties.

Waarom onderhoud?

  • Normconformiteit: Wij waarborgen dat uw systemen voldoen aan alle wettelijke eisen en normen.

  • Veiligheid voorop: Minimale risico's door systemen die optimaal en veilig functioneren.

  • Energiebesparend: Onderhouden installaties leveren aanzienlijke energiebesparingen op, wat resulteert in lagere kosten.

  • Verlengde levensduur: Professioneel en tijdig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw installaties.

Voor Bedrijfspanden en Woonhuizen

Of u nu een groot bedrijfspand beheert of de eigenaar bent van een woonhuis, onze gespecialiseerde teams bieden onderhoudspakketten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Neem Contact Op

Investeer in de gezondheid van uw installaties en voldoe aan alle regulaties. Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte of het plannen van een servicebezoek.