Verwarming

U wilt een comfortabel warm huis met lage stookkosten en zonder gezondheidsrisico’s, en al teveel milieubelasting. En hoewel dat een logische gedachtegang is, blijkt dat in de realiteit vaak anders. Hol Installatietechniek stuit bij controles of storingen nog bijna dagelijks op gevaarlijke en onwenselijke situaties. Te denken valt aan lekkage van CO2 en zeer onrendabel afgestelde CV- en combiketels. Ze zijn een gevaar voor uw gezondheid en een dief van uw portemonnee.

En dat kan anders! Efficiënt verwarmen, met een verwarmingstoestel dat altijd paraat staat wanneer u dat wilt, kost weinig moeite. Mits deze is geïnstalleerd door een vakman en regelmatig wordt onderhouden. Een goed onderhouden en afgesteld toestel doet wonderen en zorgt ervoor dat u op een koude winterdag niet voor verrassingen komt te staan!

Beginnen ondertussen de jaren te tellen voor uw ketel? Dan is hij toe aan een grondige inspectie. Wij zullen u vertellen of uw installatie ondermaats presteert en of u voordeel hebt bij een nieuw toestel. De verwarming van uw woning of bedrijf is immers goed voor 50 tot 70 % van uw energierekening. Een moderne ketel met een hoog rendement zorgt ervoor dat uw comfortabel verwarmde woning of bedrijf niet ten koste hoeft te gaan van uw portemonnee. Zuinig stoken wordt zo heel gemakkelijk en u draagt ook nog eens bij aan het verminderen van de broeikasgassen.

IMG_2399
IMG_0483
IMG_3532