Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om te werken in de Molenlanden en Drechtsteden? Ben jij een ‘technieker’ en zie jij een probleem als een uitdaging? Wij als Hol Installatietechniek zijn op zoek naar jou!

Installatiemonteur
De werkzaamheden zijn zeer divers, zowel in nieuwbouw- als verbouw projecten. Wij werken voor Aannemers, Bedrijven, Woningbouwverenigingen en Particulieren. Jouw werkgebied is voornamelijk de Molenlanden en de Drechtsteden.

Al 90 jaar betrouwbaar
Hol Installatietechniek, gevestigd aan de Veenweideweg 9 in Nieuw-Lekkerland, bestaat dit jaar negentig jaar. Het bedrijf is al die tijd al een betrouwbaar adres voor alles wat met installatietechniek te maken heeft. Het bedrijf biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitaire installaties, duurzame energieoplossingen en regeltechniek. Bij Hol zijn alle medewerkers gewend om met de klant mee te denken. Er zijn momenteel circa vijftig mensen in dienst: dertig bij de montage, tien bij de serviceafdeling en tien op kantoor.

Uitstekend salaris
Hol biedt de werknemer interessante en afwisselende werkzaamheden tegen een uitstekend salaris.