Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om te werken in de Molenlanden en Drechtsteden? Ben jij een ‘technieker’ en zie jij een probleem als een uitdaging? Wij als Hol Installatietechniek zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken een monteur die graag wilt doorgroeien. Ben je bijvoorbeeld nu servicemonteur en wil je jouw kennis verbreden met koelingen en regelingen? Dan kunnen wij dat bieden! Ben je nu voornamelijk bezig met het monteren en verhelpen van storingen aan koelingen en wil je graag doorgroeien? dan zoeken wij jou! Wij hebben een brede serviceafdeling waar we je kunnen opleiden tot servicemonteur voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van onderhoud aan ketels, luchtbehandelingsinstallaties , warmtepompen en regelingen.

Servicemonteur
Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van preventief onderhoud en het lokaliseren en oplossen van storingen bij klanten. Als gepassioneerd vakman ben je nauwkeurig en een teamspeler binnen ons team. Je rapporteert aan je collega op kantoor, die ook de planning en afspraken maakt met klanten. Je gaat op pad met een werkbus en een iPad. Jouw werkgebied is voornamelijk de Molenlanden en de Drechtsteden.

Hol zoekt mensen met ervaring in de installatietechniek op de gebieden van verwarming, koeling en luchtbehandeling. En indien je het ziet zitten hebben wij ook werkzaamheden in de regeltechniek. Een afgeronde mbo-opleiding of gelijkwaardige ervaring is een voorwaarde. Net als goede kennis van de Nederlandse taal. De sollicitant moet bereid zijn tot het volgen van trainingen om kennis up-to-date te houden en bereid zijn om één keer in de twee maanden storingsdiensten te draaien.

Al 90 jaar betrouwbaar
Hol Installatietechniek, gevestigd aan de Veenweideweg 9 in Nieuw-Lekkerland, bestaat dit jaar negentig jaar. Het bedrijf is al die tijd al een betrouwbaar adres voor alles wat met installatietechniek te maken heeft. Het bedrijf biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitaire installaties, duurzame energieoplossingen en regeltechniek. Bij Hol zijn alle medewerkers gewend om met de klant mee te denken. Er zijn momenteel circa vijftig mensen in dienst: dertig bij de montage, tien bij de serviceafdeling en tien op kantoor.

Uitstekend salaris
Hol biedt de werknemer interessante en afwisselende werkzaamheden tegen een uitstekend salaris.